Werkzaamheden

Sanitaire installaties

Wij hebben ruime ervaring m.b.t. het realiseren van uw sanitaire installatie. Bent u van plan uw badkamer te laten renoveren neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben reeds vele badkamers gerealiseerd en zien het als een uitdaging ook uw badkamer naar uw wens te maken.
Informatie aanvragen

Gas en water

Ook voor het installeren van gasinstallaties en waterleidinginstallaties bent u bij ons aan het juiste adres. Uiteraard werken wij volgens geldende voorschriften en beschikken wij over de nodige diploma’s en papieren.
Informatie aanvragen

Dak- en zinkwerk

Bitumineuze en kunststof dakbedekking passen wij veelal toe voor platte en licht hellende daken. Deze bedekking kan met of zonder isolatie worden toegepast. Voor deskundig advies komen wij op afspraak bij u langs om ter plekke te beoordelen en het juiste advies te geven.
 
Dakgoten zijn niet alleen functioneel maar ze bepalen ook in belangrijke mate het aanzien van uw woning. Wij monteren niet alleen standaard mast- en bakgoten maar ook op maat gemaakte goten, voor nieuwe woningen en vervanging van bestaande dakgoten.
Informatie aanvragen

Elektra

Veiligheid gaat voor alles. Dit geldt vooral de aanleg van elektrische installaties. Met toewijding en vakmanschap worden zowel licht- als krachtinstallaties voor woningen, kantoren en bedrijfshallen geïnstalleerd, waarbij kwaliteit en veiligheid als enige criteria gelden. Daarom leggen wij elke installatie in en rondom gebouwen aan volgens de normen van de NEN 1010. Tevens kunt u bij ons terecht voor data, inbraak en/of ontruimingsinstallaties.
Informatie aanvragen

Centrale verwarming

Op het gebied van verwarmingen hebben wij een zeer ruime ervaring. Wij installeren alle soorten verwarmingssystemen, zoals centrale verwarming, luchtverwarming, ontvochtiging, vloerverwarming en natuurlijk ook de traditionele kachels. Een combinatie van verwarmingssystemen kan een goede keuze zijn. Tevens zijn wij dealer van het merk met de meeste ketels in Nederland: Nefit.
Bij de aanschaf van een CV-installatie krijgt u een technisch advies over de juiste cv-ketel en het benodigde vermogen in uw situatie en natuurlijk met inachtneming van uw warm water wensen. U kunt een keuze maken uit een grote collectie (design) radiatoren en convectoren, eventueel in combinatie met vloerverwarming.
Tevens kunnen wij ook het onderhoud van uw verwarming verzorgen.
Informatie aanvragen

Zwembaden

De zwembaden die wij bouwen worden meestal op maat gemaakt voor de klant. Advies en overleg met de klant is hierbij van groot belang. Van het bouwkundige gedeelte tot de installatie van het bad en de techniek, u kunt het allemaal aan ons overlaten.
Een zwembad moet (als u het goed wilt doen) zomer en winterklaar gemaakt worden. Wij doen dit graag voor u. Tevens kunt u bij ons ook voor de benodigde chemicaliën voor uw zwembad terecht. Wij hebben dit allemaal voor u op voorraad. Heeft u vragen m.b.t. uw zwembad, of wilt u enkel advies hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
 
Wij zijn partner van het Zwembadplein. Het Zwembadplein is opgericht als een gezamenlijk initiatief vanuit de sector. Er bleek namelijk steeds meer behoefte te zijn aan een plek waar actuele kennis en ervaring werd gebundeld; de ervaring van de zwembadbouwer met de kennis van de groothandel. Een fysieke plek waar u als consument kunt rondlopen, waar u inzicht krijgt in de grote diversiteit aan producten, technieken, trends en ontwikkelingen en waar u antwoord krijgt op al uw vragen. Neem gerust een kijkje op http://www.zwembadplein.nl.
Informatie aanvragen

Lastechniek

Wij kunnen voor u laswerk verrichten t.b.v. dikwandige cv-installaties, ketelhuizen, gasleidingen (ook fotolaswerk) en RVS laswerk. Hiervoor beschikken wij over de benodigde lasdiploma's en papieren.
Informatie aanvragen