Over ons

Directeur Gert Groen start in 1999 zijn eigen installatiebedrijf nadat hij ruim twintig jaar bij een installatiebedrijf en drie jaar in de zwembaden werkzaam is geweest. Door deze twee vakgebieden met elkaar te combineren beoefent het bedrijf een breed scala aan werkzaamheden waar wij u mee van dienst kunnen zijn.
 
Na twee jaar alleen werkzaam te zijn geweest, werd het zo druk dat er personeel aangenomen werd. Nu, ruim vijftien jaar later, is het bedrijf uitgegroeid naar tien medewerkers die ieder hun eigen specialiteit beoefenen, voldoende technische kennis in huis hebben om de klant het juiste advies te geven, en om een mooi stukje werk af te leveren.
 
Wij houden ons bezig met installatiewerk in de breedste zin van het woord, zoals de aanleg van verwarming, vervanging van cv-ketels, gas, water, elektra, dak- en zinkwerken, badkamerrenovatie, datanetwerken en de complete aanleg en onderhoud van zwembaden.
Wij werken vooral in de particuliere sector en in de utiliteitsbouw.
Na twee keer met het bedrijf verhuisd te zijn is het nu gevestigd aan de Fokko Kortlanglaan. Hier is een gloednieuw magazijn neergezet en kan het bedrijf een zekere toekomst tegemoet zien.